ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Σταθμός Μετρό πήρε το όνομα του θρυλικού Ντιέγκο

Οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι τίμησαν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα στο πλαίσιο του αγώνα με την Ρόμα για την Serie A
Οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι τίμησαν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα στο πλαίσιο του αγώνα με την Ρόμα για την Serie A © 2020 ALESSANDRO GAROFALO/ASSOCIATED PRESS

Η Νάπολι ήταν το άλλο μισό του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Ευρώπη και δεν σταματάει να τον τιμάει μετά το θάνατό του, με τους ανθρώπους του ιταλικού Νότου να δίνουν το όνομά του θρυλικού Αργεντινού σε σταθμό μετρό της Νάπολης (PHOTOS).

Οι εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του Ντιέγκο Μαραντόνα, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 60 ετών, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Δεν είναι μόνο η μετονομασία του "Σαν Πάολο" σε "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Νάπολης αφού όπως έγινε γνωστό το όνομα του θρυλικού Αργεντινού ποδοσφαιριστή θα κοσμεί πλέον και σταθμό Μετρό στην πόλη.

Πρόκειται για τον σταθμό "Cumana" που πλέον θα ονομάζεται "Mostra-Stadio Maradona", και οποίος θα είναι κάτι το ξεχωριστό για τους τιφόζι των παρτενοπέι αφού οι περισσότεροι τοίχοι του είναι γεμάτοι από εντυπωσιακά έργα τέχνης με πρωταγωνιστές σημαντικούς παίκτες της ιστορίας της Νάπολι.

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ