ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Γιατρός Μαραντόνα: "Αναρρώνει εντυπωσιακά, είδε το ματς της Χιμνάσια Λα Πλάτα στο τάμπλετ"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Η υγεία του Ντιέγκο Μαραντόνα καλυτερεύει συνεχώς, με τον γιατρό του μάλιστα, Λεονάρντο Λούτσε, να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη γρήγορη ανάρρωση του Αργεντινού, ο οποίος παρακολούθησε στο τάμπλετ και τον αγώνα της πρώην ομάδας του.

Ευχάριστα είναι τα νέα που προκύπτουν συνεχώς για την υγεία του Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Αργεντινός την περασμένη Τρίτη (3/11).

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, παρά το γεγονός ότι παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο υπό ιατρική παρακολούθηση, φαίνεται να αναρρώνει πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενε ο γιατρός του.

Ο Λεονάρντο Λούτσε, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με την εξέλιξη της υγείας του, ενώ αποκάλυψε πως ο Ντιεγκίτο παρακολούθησε στο τάμπλετ το ματς της Χιμνάσια Λα Πλάτα, στης οποίας τον πάγκο βρέθηκε για 75 ημέρες, κόντρα στη Βελέζ Σάρσφιλντ για το πρωτάθλημα της Αργεντινής:

"Ο Ντιέγκο είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα. Η κατάστασή του βελτιώνεται κάθε μέρα. Η ανάρρωσή του είναι εντυπωσιακή είναι πολύ διαυγής", τόνισε στην Corriere dello Sport.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ