ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Έθαψαν τον θρύλο της Αργεντινής χωρίς την καρδιά του

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με το τρόπαιο του Μουντιάλ στα χέρια του μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γερμανίας στον τελικό του 1986
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με το τρόπαιο του Μουντιάλ στα χέρια του μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γερμανίας στον τελικό του 1986 @2021 CARLO FUMAGALLI/AP IMAGES

Ο θρύλος της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως αποκάλυψε ο γιατρός και δημοσιογράφος, Νέλσον Κάστρο, ετάφη χωρίς την καρδιά του, η οποία αφαιρέθηκε, προκειμένου να διερευνηθούν καλύτερα τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του.

Σε τρεις ημέρες (25 Νοεμβρίου) συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του θρύλου της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον γιατρό και δημοσιογράφο, Νέλσον Κάστρο, να φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατό του.

Ο Κάστρο, ο οποίος εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο: "Η υγεία του Ντιέγκο: Η πραγματική ιστορία", αφού πραγματοποίησε πρώτα μία λεπτομερή έρευνα για τον Αργεντινό, μιλώντας στο κανάλι El Trece αποκάλυψε πως ο Μαραντόνα ετάφη χωρίς την καρδιά του. Μάλιστα, ένα από τα πιο συγκλονιστικά αποσπάσματα του βιβλίου του αναφέρεται στη θεωρία συνωμοσίας που ήθελε τον Μαραντόνα να έχει ταφεί χωρίς την καρδιά του, επειδή κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να του την αφαιρέσουν.

"Υπήρχε μια ομάδα από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Χιμνάσια, οι οποίοι σχεδίαζαν να αφαιρέσουν την καρδιά από το πτώμα. Αυτό τελικά δεν συνέβη. Θα ήταν μια εξαιρετικά απεχθής πράξη. Οι Αρχές εντόπισαν αυτά τα σχέδια και τα απέτρεψαν. Η καρδιά του αφαιρέθηκε για να ερευνηθούν καλύτερα τα αίτια του θανάτου του". Ο γιατρός μάλιστα συνέχισε υποστηρίζοντας: "η καρδιά του ζύγιζε μισό κιλό, όταν κανονικά μια καρδιά πρέπει να ζυγίζει 300 γραμμάρια. Είχε μεγάλη καρδιά λόγω επιβαρυμένης υγείας".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ