ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μαντζουράκης: "Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε άτυχα"

Μαντζουράκης: "Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε άτυχα"
INTIME SPORTS

Πως σχολίασε ο Γιάννης Μαντζουράκης την εικόνα της Καλλονής στο παιχνίδι της Τούμπας και τι δήλωσε για το πρόσωπο του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Μαντζούρακης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, είπε καλή επιτυχία στον "Δικέφαλο" για τη ρεβάνς με την Ζίμπρου, ενώ μίλησε και για άλλα ζητήματα.

“Ηταν ένα παιχνίδι που ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις. Μπήκαμε νωχελικά, αλλά στη συνέχεια καλύψαμε καλύτερα το γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε αρκετές επισκέψεις στα καρέ του αντιπάλου. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη” είπε αρχικά ο τεχνικός της Καλλονής και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για την διαιτησία:

“Είμαστε στην αρχή, μέχρι να πάρουμε ρυθμό θέλει χρόνο. Ολοι παλεύουμε μέσα στο γήπεδο, η διαιτησία παίζει ρόλο και στον έναν και στον άλλο. Είναι έναρξη του πρωταθλήματος και θα περιμένουμε να δούμε μετά τις πέντε αγωνιστικές το πρόσωπο της κάθε ομάδας. Δεν μπορείς να έχεις τα αντανακλαστικά που πρέπει μετά από φιλικά. Σήμερα είχε και αφόρητη ζέστη και υγρασία”.

Για τις αποκαλύψεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Υπάρχουν πολλοί πιο υπεύθυνοι από μένα να ασχοληθούν με αυτό το θέμα, δεν μπορώ να πάρω θέση. Είναι η ΕΠΟ. Πλην της δικαιοσύνης τι να πούμε εμείς;”.

Για τους στόχους της Καλλονής: “Είμαστε μόλις δεύτερη χρονιά στην κατηγορία και θέλουμε να παλέψουμε για παραμονή. Θα το κάνουμε με σεβασμό προς όλες τις ομάδες. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι έκανε πολύ καλύτερες εμφανίσεις στα φιλικά, ξεκίνησε άτυχα. Είδα το παιχνίδι στη Μολδαβία. Είχε την δυνατότητα να σκοράρει, αλλά δεν το έκανε παρόλο που για 70 λεπτά είχε τον πρώτο λόγο και δέχτηκε ένα γκολ από το τίποτα. Εχει αρκετούς νέους παίκτες και θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Την Πέμπτη σίγουρα θα πάρει την πρόκριση”.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ