ΜΙΛΑΝ

Ο Μάντζουκιτς χάρισε τον μισθό του για τον Μάρτιο και η Μίλαν δώρισε τα χρήματα σε φιλανθρωπίες

Ο Μάριο Μάντζουκιτς λίγο πριν την αναμέτρηση της Μίλαν με την Αταλάντα
Ο Μάριο Μάντζουκιτς λίγο πριν την αναμέτρηση της Μίλαν με την Αταλάντα AP

Ο Μάριο Μάντζουκιτς δε δέχθηκε να λάβει το μισθό του για τον μήνα Μάρτιο, καθώς απουσίαζε λόγω τραυματισμού και οι ιθύνοντες των "ροσονέρι" αποφάσισαν να δωρίσουν τα συγκεκριμένα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς δεν ήταν στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι τον Μάρτιο, λόγω μυϊκού τραυματισμού, χάνοντας έτσι πολλά παιχνίδια της Μίλαν για το πρωτάθλημα και το Europa League.

Γι' αυτό το λόγο ο 34χρονος επιθετικός δεν δέχθηκε να λάβει το μισθό του για τον Μάρτιο, σύμφωνα με το "ANSA" με τον πρόεδρο των "ροσονέρι", Πάολο Σκαρόνι, να εκθειάζει τη χειρονομία του, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο ίδρυμα για φιλανθρωπίες (Milan Foundation) που κατέχει ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Μίλαν ανέφερε: "Μια εξαιρετική χειρονομία. Δείχνει τον ηθικό χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Μάντζουκιτς, αλλά και το σεβασμό που έχει για τη Μίλαν".

"Ο σύλλογος θα έχει έτσι την ευκαιρία να ενισχύσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου, για πρότζεκτ υπέρ των νέων με οικονομικές δυσκολίες με εκπαιδευτικές ευαισθησίες, για τους οποίους ο αθλητισμός είναι ένα εργαλείο που τους βοηθά στην ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία".

Photo Credits: © 2021 Antonio Calanni / Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ