ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του ήταν αρκετά καλή αλλά της έλειψε το γκολ, τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί.

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρεμιέρα της Super League Interwetten, με τους κίτρινους να σπαταλούν πολλές ευκαιρίες κόντρα στους Κρητικούς, αλλά να μην παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε σε δηλώσεις του στη NOVA ότι το μόνο που έλειψε από την ομάδα του σήμερα είναι το γκολ, ενώ τόνισε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου: Για το ματς: "“Ξεκινήσαμε νωθρά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας.

Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ορθολογική ανάπτυξη, είχαμε υπομονή ξέροντας ότι ο αντίπαλος θα αμυνθεί χαμηλά, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν κάναμε το γκολ. Είναι πρώτη αγωνιστική, οι πρεμιέρες κρύβουν και το άγχο της νίκης, δημιουργήσαμε ωστόσο ευκαιρίες".

Για το τι ήταν εκείνο που έλειψε σήμερα: "Το γκολ, να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα έχει πλάνο, οργάνωση στο παιχνίδι, δεν κάναμε το γκολ προχωράμε, υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ