STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΟΦΗ 0-0: Εγκλωβίστηκαν οι κίτρινοι και έμειναν στο μηδέν με τους Κρητικούς

Άρης - ΟΦΗ 0-0: Εγκλωβίστηκαν οι κίτρινοι και έμειναν στο μηδέν με τους Κρητικούς
INTIME

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τν ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρεμιέρα της Super League Interwetten, με τους κίτρινους να χάνουν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ.

Ο Άρης υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρεμιέρα της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), με τους κίτρινους να σπαταλάνε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα.

Πριν από το παιχνίδι ένα νεόνυμφο ζευγάρι έκλεψε την παράσταση, καθώς επέλεξε να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με τη φανέλα του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους πόντο στο πρωτάθλημα, με τον Άρη να έχει -5 αυτή τη στιγμή, λόγω της ποινής που επιβλήθηκε στους κίτρινους για την υπόθεση Λάσκοφ. Οι διοικούντες του Άρη ελπίζουν ότι θα βρουν λύση στο πρόβλημα και θα σβήσουν την τιμωρία.

Έλεγξε το παιχνίδι αλλά κόλλησε στο μηδέν ο Άρης

Ο Άρης ήταν ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, καθώς κινδύνεψε μόλις μια φορά από τον ΟΦΗ. Ο Καμάου έφυγε στην αντέπιθεση και έβγαλε την κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Καστάνιος. Ο Ολλανδός φορ διένυσε λίγα μέτρα και μπήκε στην περιοχή αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Μπράμπετς.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη στο 11' με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επωφελήθηκε από τις κόντρες σε φάση διαρκείας στα καρέ του Επασί, εξαπέλυσε το σουτ από τα αριστερά, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 27ο λεπτό. Ο Μπερτόγλιο εξαπέλυσε το σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Την ίδια κατάληξη είχε λίγο μετά και η ευκαιρία του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 33ο λεπτό, με το σουτ του Μαυριτανού φορ από παρόμοια θέση να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε το γκολ ο Άρης

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ισορρόπησε πλήρως το παιχνίδι και προσπάθησε να γίνει απειλητικός προς την εστία του Ντενίς, δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι.

Πρώτη ευκαιρία για τους κίτρινους στο δεύτερο μέρος ήταν με τον Ιτούρμπε στο 69ο λεπτό. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός εξαπέλυσε το σουτ λίγα μέτρα μακριά από το ημικύκλιο της περιοχής, ωστόσο η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 77' ο Μαντσίνι έφτασε για μια ακόμα φορά κοντά από το να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο η κεφαλιά του Μπερτόγλιο από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από σέντρα του Μαντσίνι πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Επασί.

Η καλύτερη στιγμή για τον Άρη συνέβη στο 82'. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Εντιαγέ έπιασε μια γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Επασί να απομακρύνει σε κόρνερ με ενστικτώδη επέμβαση.

Ο Άρης απείλησε ασφυχτικά μέχρι το τέλος, ωστόσο σε μια καμία περίπτωση δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ της νίκης.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ