ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος μας"

Ο Άκης Μάντζιος στο Άρης - Παναθηναϊκός
Ο Άκης Μάντζιος στο Άρης - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εικόνα του Άρη στο γήπεδο, ωστόσο εξήγησε ότι η ομάδα του πλήρωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό τα λάθη και την αναποτελεσματικότητα.

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο Βικελίδης με 0-2, με τον Άκη Μάντζιος να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, τονίζοντας ωστόσο πως δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Παιχνίδι το οποίο σε γεμίζει από τη μια πλευρά, με τη προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί.

Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ακόμα και η ισοπαλία, δεν θα μας ευχαριστούσε σήμερα. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος μας. Στις καλές και αρκετές στιγμές που είχαμε, δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Σαν αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά φεύγουμε γεμάτοι με τη προσπάθεια και την εικόνα".

Για το τι έφταιξε και δεν βρήκε γκολ η ομάδα του: "Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Κάναμε αρκετές φάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές μπορεί να τα βάζουμε, κάποιες φορές να μην τα βάζουμε.

Το θετικό είναι ότι δημιουργήσαμε, είχαμε καλή διάρκεια και εικόνα. Ήμασταν μαχητικοί. Κρατάμε αυτό. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Ούτε η ισοπαλία θα μας ικανοποιούσε, βάση της σημερινής εικόνας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ