ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μάντζιος: "Μας ευνόησε η κόκκινη κάρτα, δεν απειληθήκαμε απ' τον Παναθηναϊκό"

Μάντζιος: "Μας ευνόησε η κόκκινη κάρτα, δεν απειληθήκαμε απ' τον Παναθηναϊκό"
Ο Άκης Μάντζιος INTIME

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Αστέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό τόνισε πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε καθόλου, ενώ βρήκε το γκολ, παρά τη δυσκολία επιθετικά.

Ο Αστέρας επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα στον Κουρμπέλη, όσο και για την λειτουργία της ομάδας του αμυντικά και επιθετικά.

Οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το ματς: "Όταν ο αντίπαλος παίζει αρκετό χρόνο με λιγότερο παίκτη μας ευνόησε. Όσον αφορά στο αμυντικό σκέλος,. δεν απειληθήκαμε καθόλου.

Στο δεύτερο μέρος δεν βρίσκαμε λύσεις να σπάσουμε την άμυνα του Παναθηναϊκού, τελικά βρήκαμε ένα γκολ, βοήθησε και η αλλαγή του Μπαρτόλο. Δουλεύουμε πράγματα που θα έπρεπε να δουλευτούν στη διακοπή για το Μουντιάλ. Σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο και συνεχίζουμε".

Για την αποτελεσματικότητα: "Κάποιες στιγμές μπορεί αν μην έχεις ευκαιρίες και να βάζεις γκολ, σε κάποιο να μην κάνεις και να βάζεις. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου, σημαντικό να βλέπω άλλα πράγματα. Μέσα στο Γενάρη δεν μπορείς να κάνεις και μεγάλες αλλαγές".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ