ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Μάντζιος: "Κάναμε το πρώτο βήμα σε ένα δύσκολο γήπεδο, θέλουμε να επιστρέψουμε σε τελικό"

Μάντζιος: "Κάναμε το πρώτο βήμα σε ένα δύσκολο γήπεδο, θέλουμε να επιστρέψουμε σε τελικό"
Ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Άρη στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό για τον θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson INTIME SPORTS

Στο πρώτο βήμα που έκανε ο Άρης για να βρεθεί σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μετά το 2010 και στη σημασία του κόσμου στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης στάθηκε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Ο Άρης έφυγε με το διπλό από την έδρα του Παναιτωλικού (1-0) στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο προπονητής των "κίτρινων", Άκης Μάντζιος, μετά το φινάλε της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη σημασία του αποτελέσματος, ακόμα και εάν η ομάδα του μπήκε νωθρά στο ματς, ενώ το στάθηκε και διακύβευμα του να επιστρέψει ο Άρης ξανά σε τελικό μετά το 2010.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στην COSMOTE:

Για το ματς: "Κάναμε το πρώτο βήμα σε ένα δύσκολο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα. Δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε πίεση με λάθη δικά μας. Στη συνέχεια το ισορροπήσαμε και βρήκαμε το γκολ που θέλαμε"

Για τον επαναληπτικό: "Είναι ένας ημιτελικός, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Περιμένουμε το δεύτερο παιχνίδι με μεγάλη ανυπομονησία μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να επιστρέψουμε σε τελικό"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ