ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μάντζιος: "Δεν συγχωρούνται τέτοια λάθη"

Μάντζιος: "Δεν συγχωρούνται τέτοια λάθη"

Ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του τα οποία ήταν κόντρα στην ροή της αναμέτρησης.

Τα δυο γκολ που δέχτηκε ο Πανθρακικός σε σημεία κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν τον πιο καθοριστικό ρόλο για την ήττα της ομάδας της Κομοτηνής σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Άκης Μάντζιος. Ο νεαρός τεχνικός κάλυψε απόλυτα τον Σέρεμετ και μίλησε για την διαχείριση των γκολκίπερ ενώ αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του:

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε:

Για το ματς:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο α' ημίχρονο. Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική, εάν στο πρώτο 25λεπτο είχαμε πετύχει ένα γκολ. Γιατί πέρα από το δοκάρι του Καρέλη δεν απειληθήκαμε. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τους χώρους και να πιέσουμε παραπάνω, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοια γκολ. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάντως πάρα πολύ... Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Λαδάκης θα είναι έτοιμος...»

Για τους τερματοφύλακες:
«Έχω στη διάθεσή μου τρεις πολύ καλούς γκολκίπερ και πρέπει να κάνω σωστή διαχείριση και να προστατεύουμε τα νέα παιδιά. Όλοι οι γκολκίπερ κάνουν λάθη. Ο Σέρεμετ σήμερα έκανε λάθος, αλλά σε άλλα ματς μας έδωσε βαθμούς και δεν πρέπει να το ξεχνάμε»

Για την ανανέωσή του σχολίασε:
«Όταν έρχονται θετικά αποτελέσματα κι έχεις μία καλή χρονιά, είναι λογικό να προχωράς σε ανανέωση. Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να μείνω, ήθελα κι εγώ. Είπαμε γρήγορα κάποια πράγματα για την ομάδα και το θετικό είναι πως έχουμε χρόνο για να κάνουμε τον σχεδιασμό μας. Θα γίνει προσπάθεια να κρατηθεί ο κορμός, να ανανεωθούν τα συμβόλαια και να είμαστε καλύτεροι του χρόνου που θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ