ΑΡΗΣ

Mάντζιος: "Δεν απειληθήκαμε από τον ΠΑΟΚ, έχει δρόμο το πρωτάθλημα"

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος
Ο Άκης Μάντζιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τον αντίπαλό της. (VIDEOS)

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, καθώς επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο "Κλ. Βικελίδης" και ανέβηκε στη 2η θέση με 26 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των "κιτρίνων", Άκης Μάντζιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τον αντίπαλό της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι, θεωρώ ότι το παιχνίδι πήγε αρκετά σε μονομαχίες. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, χωρίς να απειληθούμε από τον αντίπαλο. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας που δεν μπορούσε να είναι δίπλα μας".

Για την τακτική του αγώνα: "Είχε πολύ τακτική το ματς, δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Τα ντέρμπι κρίνονται από το πάθος που βγάζεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για τη συνέχεια: "Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη, θα ξεκουραστούμε σήμερα και από εκεί και μετά θα δούμε τη συνέχεια".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ