ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάντζιος: "Αμυντικά ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι"

Μάντζιος: "Αμυντικά ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι"
Πανιώνιος - Κέρκυρα INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της Κέρκυρας και στον κόσμο της ομάδας μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της Κέρκυρας και στον κόσμο της ομάδας μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Περιχαρής ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ: " Θεωρώ ότι πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Η αμυντική λειτουργία μας ήταν πολύ καλή, ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Δεν δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ, αν εξαιρέσουμε δύο φάσεις. Δείξαμε σημάδια βελτίωσης στην κατοχή μπάλας και στο επιθετικό κομμάτι.

Αν είχαμε καλύτερη τελική πάσα μπορούσαμε να πετύχουμε και γκολ. Η ομάδα γίνεται καλύτερη, πιστεύει στον εαυτό της. Με την πολύ σκληρή δουλειά έχουμε πολύ δρόμο και μέλλον. Το θέμα είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι γιατί η χρονιά είναι δύσκολη και μεγάλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός".

Για την βελτίωση της εικόνας της Κέρκυρας στα τελευταία ματς: " Περιμέναμε να έχουμε καλύτερη εικόνα απ' ότι είχαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Όποιος δουλεύει αμείβεται. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε παιδιά χωρίς παραστάσεις. Υπάρχουν παίκτες που δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν".

Για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τον Μπουκουβάλα ξανά ως μέσο: " Ο Μιχάλης είναι ένας πολύ καλός παίκτης, μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις. Κι από τη στιγμή που δείχνουμε ότι έχουμε πρόβλημα στον άξονα, στην κατοχή μπάλας το χρησιμοποίησα εκεί και για δεύτερο ματς ήταν πολύ καλός".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Είναι όλα δύσκολα ματς. Ό,τι μαζέψεις είναι καλό. Το σημαντικό είναι να έχει καλή εικόνα η ομάδα και οι βαθμοί θα έρθουν".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ