EURO 2020

Μαντσίνι: "Το Βέλγιο είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"

Ο Ρομπέρτο Μανσίνι λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Αυστρία για το Euro 2020
Ο Ρομπέρτο Μανσίνι λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Αυστρία για το Euro 2020 © 2021 JUSTIN TALLIS / POOL PHOTO / AP IMAGES

Ο Ρομπέρτσο Μαντσίνι σε δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με το Βέλγιο για τα προημιτελικά του Euro 2020, ανέφερε ότι το Βέλγιο είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Το Βέλγιο αντιμετωπίζει αύριο (02/07, 22:00, ΑΝΤ1 και LIVE SPORT24) την Ιταλία στην Αλιάνζ Αρένα για τα προημιτελικά του Euro 2020, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να αναφέρει στη συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων ότι το Βέλγιο είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι έχει κατασταλάξει για το μεγαλύτερο κομμάτι της ενδεκάδας, έχοντας στη διάθεσή του και τους Τζόρτζιο Κιελίνι και Αλεσάντρο Φλορέντσι, ενώ ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τις αρετές των Βέλγων, τις οποίες θα προσπαθήσει να σταματήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι: "Δεν έχω πολλές αμφιβολίες για την αυριανή (02/07) ενδεκάδα, υπάρχουν κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνω, αλλά έχω ξεκάθαρες ιδέες. Θα δούμε μέχρι αύριο".

"Το Βέλγιο προετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το ίδιο ισχύει για εμάς. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη για τρία χρόνια".

Για το γεγονός ότι οι Ντε Μπρόινε και Αζάρ είναι αμφίβολοι: "Είναι πάντα ωραίο για τους οπαδούς να βλέπουν τους καλύτερους παίκτες. Αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ιδιαίτερο".

"Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μαζί με τη Γαλλία, ίσως την καλύτερη στον κόσμο. Είναι στην κορυφή της κατάταξης, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε. Σέβομαι το Βέλγιο, αλλά θα χρειαστεί να παίξουμε όπως ξέρουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ενήμεροι για τις αρετές τους".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ