EURO 2020

Μαρτίνεθ: "Θα αποφασίσω τελευταία στιγμή για Ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ"

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπράινε
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπράινε © 2018 MARTIN MEISSNER)D/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έδωσε ελπίδες για παρουσία των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ στον προημιτελικό του Euro 2020 ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιταλία.

Το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Ιταλία την Παρασκευή (2/7, 22:00) στα προημιτελικά του Euro 2020. Απόντες απ' την τελευταία προπόνηση ήταν οι τραυματίας Κέβιν Ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ.

Ωστόσο, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως θα πάρει απόφαση τελευταία στιγμή. Φάνηκε να δίνει επίσης περισσότερες πιθανότητες για συμμετοχή στον χαφ της Μάντσεστερ Σίτι.

"Ο Ντε Μπρόινε και ο Αζάρ δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προπόνηση σήμερα, θα πάρουμε την τελική απόφαση αύριο. Είναι ένας αγώνας απέναντι στο ρολόι. Ο Εντέν προχωράει καλά, αλλά είναι δύσκολο να προλάβει το ματς αύριο. Η κατάσταση με τον Κέβιν είναι διαφορετική, έχει καλό συναίσθημα, θα δούμε πώς θα νιώθουν αύριο. Θα είναι δύσκολο να τους έχω και τους δύο" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, τόνισε πως ό,τι και να συμβεί η ομάδα του είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους ατζούρι: "Αν δεν τους έχουμε αύριο θα τους έχουμε στα ημιτελικά αν προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε εύκολα, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει με ή χωρίς αυτούς".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ