ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Θέλω τον Ροναλντίνιο..."

Μαντσίνι: "Θέλω τον Ροναλντίνιο..."
Ροναλντίνιο - Αντριάνο

Ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπερτο Μαντσίνι, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε και επίσημα πως ο Ροναλντίνιο αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ίντερ

"Κανένας δεν με πιστεύει όταν μιλάω για τον Ροναλντίνιο. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Ροναλντίνο στην ομάδα μας. Ο "Ρόνι" είναι φανταστικός παίκτης και εκτός της συμπεριφοράς του, είναι σημαντικό πως ένας πρωταθλητής όταν πατάει τον αγωνιστικό χώρο κάνει τη διαφορά. Και αυτό, το κάνει σχεδόν συνέχεια", δήλωσε ο τεχνικός των νερατζούρι, Μαντσίνι.

Ο βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα, αποτέλεσε και μεταγραφικό στόχο της Μίλαν, αλλά το φλερτ φαίνεται πως έχει παγώσει καθώς με τον ερχομό του Πάτο αλλά και με την εμφάνιση του μικρού μάγου, ο Μπερλουσκόνι είναι πεπεισμένος πως δεν χρειάζεται ο βιρτουόζος που ακούει στο όνομα Ροναλντίνιο.

Πάντως, υπάρχει αντίπαλος στη διεκδίκηση του "Ρόνι" και αυτή είναι η Τσέλσι. Οι Άγγλοι θέλουν τον παίκτη και πολλοί θεωρούσαν πως αυτός θα ήταν και ο προορισμός του, αλλά μετά το επίσημο ενδιαφέρον της Ίντερ μέσω Μαντσίνι τα πράγματα αλλάζουν.

Σίγουρα η Τσέλσι έχει οικονομικό προβάδισμα, αλλά πλέον μετά την συμφωνία μαμούθ της Ίντερ με τη "Nike" (χορηγός του Ροναλντίνιο), την υπόσχεση Μοράτι για μεγάλο αστέρα δώρο για τα 100 χρόνια της ομάδας και γενικά τη τωρινή εικόνα των ομάδων (πρωταθλήτρια η Ίντερ και φαβορί για φέτος - Τρίτη η Τσέλσι και φυσικά καμία σχέση με την ομάδα Μουρίνιο) θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Πλέον το λόγο έχει ο Ζοάν Λαπόρτα, που ξέρει και ο ίδιος πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει την πώληση Ροναλντίνιο. Άλλωστε θα χαρεί και ο κόσμος της Μπαρτσελόνα...







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ