CHAMPIONS LEAGUE

Μαντσίνι: "Σεβαστήκαμε πολύ την Τσέλσι"

Μαντσίνι: "Σεβαστήκαμε πολύ την Τσέλσι"

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πως οι παίκτες του έπαιξαν φοβισμένα στο ξεκίνημα του αγώνα απέναντι στην Τσέλσι ενώ ο Ντρογκμπά είπε πως ένα γκολ της Γαλατά στο Λονδίνο θα αλλάξει τα δεδομένα.

Η Γαλατάσαραϊ έγινε μόλις η δεύτερη γηπεδούχος στη φάση των "16" του Champions League που δεν ηττήθηκε εντός έδρας (μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), το γεγονός όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να της δώσει αβαντάζ για την υπόθεση πρόκριση.

Οι παίκτες του Μαντσίνι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στην Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη και πλέον θα χρειαστεί να κάνουν μία υπέρβαση στη ρεβάνς του "Στάμφορντ Μπριτζ" αν θέλουν να πετάξουν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο .

"Παίξαμε με φόβο στα πρώτα 25 λεπτά και παραχωρήσαμε πολύ χώρο", ήταν το παράπονο του Ρομπέρτο Μαντσίνι στις δηλώσεις του μετά το ματς, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Τουρκίας να υπογραμμίζει:

Μαντσίνι: "Σεβαστήκαμε πολύ την Τσέλσι"

"Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δείξαμε μεγάλο σεβασμό απέναντι στην Τσέλσι. Δεν πρέπει ποτέ να έχουμε τόσο υπερβολικό σεβασμό απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλύτερα. Πιστεύουμε στην πρόκριση και θα πάμε να παίξουμε στο Λονδίνο, έχουμε 40% πιθανότητες.

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα αν είναι προφανές πως θα ήταν καλύτερα αν είχαμε νικήσει με 2-1".

Μαντσίνι: "Σεβαστήκαμε πολύ την Τσέλσι"

Από την πλευρά του, ο επί μία οκταετία "εκτελεστής" για την Τσέλσι και νυν άσος της Γαλατά, Ντιντιέ Ντρογκμπά, τόνισε πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα του να κάνει στο Λονδίνο είναι να σκοράρει...

"Δείξαμε ότι μπορούμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Δεν είχα πολλές ευκαιρίες αλλά το δεύτερο ματς θα είναι διαφορετικό. Εάν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ εκεί, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι".

Η συνέντευξη Τύπου του Μαντσίνι:

Γαλατάσαραϊ - Τσέλσι (1-1):

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ