EUROPA LEAGUE

Μαντσίνι: "Πολύ καλή ομάδα ο Άρης"

Μαντσίνι: "Πολύ καλή ομάδα ο Άρης"

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, χαρακτήρισε τον Άρη πολύ καλή ομάδα και τον κόσμο του φανταστικό.

Παράλληλα, ο Ιταλός στάθηκε στον τραυματισμό του Κομπανί, ενώ τόνισε ότι ο δρόμος για την κατάκτηση του του τίτλου είναι μακρύς.

Αρχικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι είπε:

" Στο πρώτο ημίχρονο έμεινα ευχαριστημένος από την εικόνα των επιθετικών μου. στο δεύτερο ημίχρονο όμως η κούραση έπαιξε τον ρόλο της".

Για τον τραυματισμό του Κομπανί είπε: " Ο Κομπανί δέχθηκε ένα χτύπημα στον μηρό. Για την ώρα πονάει και αύριο θα γίνουνε εξετάσεις. Ελπίζω ο τραυματισμός του Κομπανί να μην είναι σοβαρός και να είναι διαθέσιμος για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό επίσης ήταν το δεύτερο που έπαιξε ο Μπαλοτέλι μετά τον τραυματισμό του και θεωρώ ότι μπορεί να βελτιωθεί".

Κι όσο για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούνε στην φάση των 16 του Europa League με την Ντιναμό Κιέβου δήλωσε: " Θεωρώ ότι θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια με μία ομάδα που έχει εμπειρία από το Champions League".

Για το κυνήγι της κατάκτησης του φετινού Europa League σημείωσε: " Ο δρόμος ωστόσο μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου να είναι μακρύς και θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχω όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι μπορεί να φθάσει στον τελικό. Έχουμε εξάλλου μία από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία και θεωρώ ότι μπορεί να βελτιωθεί στο μέλλον αφού είναι η πρώτη χρονιά που είναι όλοι μαζί αυτοί οι παίκτες".

Για τους φιλάθλους του Άρη και τον Άρη σχολίασε: " Οι φίλαθλοι του Άρη είναι φανταστικοί αλλά και οι φίλαθλοι στην Αγγλία. Ήταν πολύ δύσκολο όμως το παιχνίδι για τον Άρη γιατί βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 15΄ αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ