ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Οι διαιτητές ευνοούν και τη Ρόμα"

Μαντσίνι: "Οι διαιτητές ευνοούν και τη Ρόμα"
Ίντερ-Ιταλία

Ο τεχνικός της Ίντερ υποστήριξε ότι η 2η της βαθμολογίας της, Ρόμα, έχει την ίδια εύνοια με τους "νερατζούρι", ενώ υποστήριξε ότι το Χ θα τον ικανοποιήσει στο αποψινό ντέρμπι

"Η Ρόμα έχει βοηθηθεί επίσης από τους διαιτητές, όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε ομάδα, με τη μόνη διαφορά ότι η εφημερίδα της Ρώμης δεν τους δίνει έμφαση όπως συμβαίνει με τις εφημερίδες των άλλων πόλεων.

Αυτό είναι για εκείνους ένα πολύ καλό στήριγμα",

τόνισε ο τεχνικός της Ίντερ, ο οποίος μίλησε και για το μεγάλο ντέρμπι του "Σαν Σίρο" το βράδυ της Τετάρτης με αντίπαλο τους "τζαλορόσι".

"Εμείς θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, όμως και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς (θα διατηρηθεί η διαφορά των 9 πόντων που χωρίζει τις δύο ομάδες).

Από εκεί και πέρα, τίθενται αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτό το μαρτυρά και η βαθμολογία".

Από το παιχνίδι αυτό, ο Μαντσίνι θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού επιθετικού του διδύμου, που απαρτίζεται από τους Ιμπραΐμοβιτς-Κρους, με τους Κρέσπο και Σουάζο να αναμένεται να κληθούν για να καλύψουν το κενό τους από το ξεκίνημα του ντέρμπι.

"Θα ήταν ωραία να είχα όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Είμαστε πλήρεις στην άμυνα και στο κέντρο. Στην επίθεση έχουμε δύο κυνηγούς συν τον Μπαλοτέλι, ο οποίος είχε πυρετό τις πέντε προηγούμενες ημέρες και θα καθήσει στον πάγκο.

Ο Ιμπραΐμοβιτς νομίζω ότι χρειάζεται ξεκούραση. Θα του κάνει καλό και είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο τη Νάπολι".

Τέλος, ο τεχνικός των πρωταθλητών υπερασπίστηκε τους επιθετικούς της ομάδας, οι οποίοι στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να απέχουν πολύ από τα γνωστά υψηλά στάνταρντς απόδοσής τους.

"Υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να μην έχει καλή απόδοση: στο Λίβερπουλ για παράδειγμα, κάναμε ένα αμυντικό παιχνίδι και αυτό ανάγκασε τους επιθετικούς μας να δουλέψουν περισσότερο για την ομάδα.

Για αυτό το λόγο πήραν λιγότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, αυτό καθορίστηκε από τις ανάγκες της αναμέτρησης. Τόσο όμως ο Ίμπρα όσο και η υπόλοιπη ομάδα έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν στο Λίβερπουλ", κατέληξε χαρακτηριστικά.















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ