ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Μαντσίνι: "Ο Ντοναρούμα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο, αλλά έχει άλλα εννιά"

Ο Τζαμλουίτζι Ντοναρούμα στο έδαφος μετά το Ιταλία - Γερμανία, αφού τραυματίστηκε στο δάχτυλό του
Ο Τζαμλουίτζι Ντοναρούμα στο έδαφος μετά το Ιταλία - Γερμανία, αφού τραυματίστηκε στο δάχτυλό του © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα τραυματίστηκε στο δάχτυλό του κατά το Ιταλία - Γερμανία, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ερωτηθείς για την κατάστασή του να αστειεύεται, δηλώνοντας πως έχει ακόμα εννέα δάχτυλα.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι στην αναμέτρηση της Εθνικής Ιταλίας με τη Γερμανία (1-1) στο πλαίσιο του Nations League.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο Ιταλός κίπερ έπεσε στο έδαφος με τον πόνο να είναι ορατός στο πρόσωπό του και το ιατρικό τιμ των "ατζούρι" να σπεύδει κατευθείαν στο σημείο που βρισκόταν ο 23χρονος.

Όπως αποκάλυψε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλό του, ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

"Ο Ντοναρούμα έχει πρόβλημα με το δάχτυλό του. Του έμειναν ακόμα εννιά, οπότε μπορεί να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσει να παίζει με αυτά", δήλωσε αστειευόμενος ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ