ΙΤΑΛΙΑ

Μαντσίνι για Μιχαΐλοβιτς: "Αυτή είναι η ημέρα που δεν ήθελα ποτέ να ζήσω"

Μαντσίνι για Μιχαΐλοβιτς: "Αυτή είναι η ημέρα που δεν ήθελα ποτέ να ζήσω"
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας Ρομπέρτο Μαντσίνι εξέφρασε την θλίψη του για τον χαμό του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, τονίζοντας πως έχασε έναν φίλο με τον οποίο μοιράστηκε 30 χρόνια από τη ζωή του εντός και εκτός γηπέδου.

Η απώλεια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς συγκλόνισε τον κόσμο του ιταλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, με τους ανθρώπους του calcio να αποχαιρετούν τον σπουδαίο Σέρβο παίκτη και προπονητή που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 53 του χρόνια νικημένος από την λευχαιμία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεταξύ των ανθρώπων που θέλησαν να μιλήσουν για τον Μιχαΐλοβιτς και για το τρομερό κενό που άφησε πίσω του ήταν και ο άλλοτε συμπαίκτης του αλλά και προπονητής του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας να τονίζει μεταξύ άλλων πως ο Σέρβος πολέμησε σαν λιοντάρι μέχρι την τελευταία του πνοή.

Οι Ρομπέρτο Μαντσίνι και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πριν από ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν | 13 Σεπτεμβρίου 2015
Οι Ρομπέρτο Μαντσίνι και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πριν από ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν | 13 Σεπτεμβρίου 2015 @2015 LUCA BRUNO/AP IMAGES

"Αυτή είναι μία ημέρα που δεν ήθελα ποτέ να ζήσω επειδή έχασα έναν φίλο με τον οποίο μοιράστηκα σχεδόν 30 χρόνια της ζωής μου, εντός και εκτός γηπέδου.

Δεν είναι σωστό μία τέτοια τρομερή ασθένεια να παίρνει από κοντά μας έναν άνθρωπο 53 ετών, που πάλεψε ως την τελευταία του στιγμή σαν λιοντάρι, όπως είχε συνηθίσει να κάνει στο γήπεδο.

Έτσι ακριβώς θα παραμείνει δίπλα μου ο Σίνισα, ακόμα και αν δεν είναι μαζί μας, όπως έκανε στην Γένοβα, στην Ρώμη, στο Μιλάνο αλλά και αργότερα όπου ακολουθήσαμε διαφορετικούς δρόμους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των ατζούρι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ