CHAMPIONS LEAGUE

Μαντσίνι: "Φαβορί μόνο στα χαρτιά με Φενέρ"

Μαντσίνι: "Φαβορί μόνο στα χαρτιά με Φενέρ"
New Image

Η Ίντερ θα παρουσιαστεί αποδεκατισμένη στην άμυνα κόντρα στη Φενέρ, γεγονός που τρομάζει τον Μαντσίνι. Το "μαύρο" ευρωπαϊκό ρεκόρ του Ιμπραΐμοβιτς

Στις απουσίες των τιμωρημένων Κόρντομπα, Μπουρντίσο και Μαϊκόν, από το περσινό ματς με τη Βαλένθια, ήρθαν να προστεθούν και αυτές των Ματεράτσι, Κίβου (τραυματίες), με τους μόνους που μπορούν να καλύψουν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας να είναι ο προερχόμενος από τραυματισμό Βάλτερ Σάμουελ και ο Νέλσον Ρίβας, που δεν έχει πάρει ακόμα το "βάπτισμα του πυρός" στη διοργάνωση.
"Είμαστε φαβορί μόνο στα χαρτιά. Η ιστορία έχει να δείξει ότι για να κερδίσεις θα πρέπει να αγωνιστείς. Μας λείπουν όλοι οι αμυντικοί μας, παρότι ο Σάμουελ δείχνει να είναι καλύτερα.

Θα είναι δύσκολο το ματς και προσευχόμαστε από εκεί και πέρα να μην έχουμε και άλλους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του ματς",

τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας και συνέχισε:

"Ο Ρίβας θα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο βήμα, όμως είναι ποιοτικός παίκτης με τεράστια δύναμη, όπως και τεχνική. Είναι αναπόφευκτο να έχει τρακ, όμως η θέλησή του για να βελτιώσει τις αδυναμίες του είναι πολύ μεγάλη, ενώ τον βοηθάει και ο Κόρντομπα".

Στον πάγκο ο Φίγκο
Πέρα από το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αποδυνάμωση στην άμυνα, ο Μαντσίνι προανήγγειλε ότι ο Λουίς Φίγκο θα καθήσει στον πάγκο κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, με τον Σαντιάγο Σολάρι να παίρνει τη θέση του Πορτογάλου στο αρχικό σχήμα

"Έχω μιλήσει με τον Φίγκο, κάτι που έχω κάνει μαζί του πολλές φορές πέρυσι. Κατανοεί τους λόγους για τις επιλογές μου, είναι κάτι που το έχουμε ξεκαθαρίσει από τότε που ήρθε στην ομάδα.

Ο Σολάρι είνα φρέσκος καθώς έχει παίξει λιγότερο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Φίγκο δεν θα παίξει καθόλου. Τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή να δω την κατάσταση των παικτών.

Τσακωμένος με τα... ευρωπαϊκά γκολ
Αναφορικά με το ματς αυτό, στο οποίο ο Μαντσίνι θα στηριχθεί τους Σουάζο και Ιμπραΐμοβιτς για τη γραμμή κρούσης, αξίζει να σημειωθεί το αρνητικό ρεκόρ που έχει δημιουργήσει ο "Ίμπρα" στην Ευρώπη.

Ο Σουηδός φορ δεν έχει σκοράρει στα 11 τελευταία ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει (τελευταίο του γκολ στη νίκη με 3-1 της Γιουβέντους επί της Ραπίντ Βιέννης στις 7 Δεκεμβρίου 2005!), ενώ η "αφλογιστία" αυτή τον συνοδεύει και όταν φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο, καθώς η τελευταία φορά που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα αγωνιζόμενος για τη Σουηδία ήταν στις 12 Οκτωβρίου 2005, στο 3-1 της Σουηδίας με την Ισλανδία.














TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ