ΑΡΗΣ

Μαντσίνι: "Έχουμε πολλές προσδοκίες από τη νέα χρονιά"

Ο Μαντσίνι στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ
Ο Μαντσίνι στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι μίλησε στο επίσημο κανάλι του Άρη για τις αναμετρήσεις με την Γκόμελ, αλλά και για τους στόχους των κιτρίνων στη σεζόν.

Η προετοιμασία του Άρη για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει. Ο Ντανιέλ Μαντσίνι μίλησε στο επίσημο κανάλι των κιτρίνων για τις αναμετρήσεις με την Γκόμελ, αλλά και για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Άρη είπε: “Με πάρα πολύ όρεξη και πολλές προσδοκίες έρχεται η νέα χρονιά. Πρέπει να προπονηθούμε πολύ δυνατά, με πάρα πολύ υπευθυνότητα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τον επόμενο μήνα και πρέπει να το κερδίσουμε”

Για τις αναμετρήσεις του Άρης με την Γκομελ: “Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι και να δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό μπορούμε να το δείξουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Γι’'αυτό και προετοιμαζόμαστε σκληρά.”

Για το γεγονός πως οι κίτρινοι θα έχουν κόσμο στο πρώτο ματς: "Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, καθώς δεν γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που μας συνοδεύει παντού. Θέλουμε να πάρουμε τη διαφορά.”

Για την ανάδειξή του από τους φίλους του Άρη ως ο κορυφαίος της περσινής σεζόν: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι μια αποζημίωση για την δουλειά που κάνω. Θεωρώ ότι σε κάθε προπόνηση δίνω 100% των δυνατοτήτων μου και θα συνεχίσω να το κάνω.”

Για το ποιο θεωρεί ως το σημαντικότερο τέρμα του, αλλα και την πιο δυνατή ανάμνηση που έχει από την περσινή σεζόν: “Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο, είναι το 0-1 εναντίον του ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά την ομάδα, θεωρώ ότι είναι το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο, σε μια ιδιαίτερη περίσταση.”

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ