EURO 2020

Μαντσίνι: "Αξίζαμε να σκοράρουμε νωρίτερα, οι αλλαγές άλλαξαν το παιχνίδι"

Ο Μαντσίνι πανηγυρίζει μετά τη νίκη της Ιταλίας επί της Αυστρίας για το Euro 2020.
Ο Μαντσίνι πανηγυρίζει μετά τη νίκη της Ιταλίας επί της Αυστρίας © 2021 AP PHOTO/JUSTIN TALLIS, POOL

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά τη νίκη της Ιταλίας επί της Αυστρίας στην παράταση με 2-1 τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε να σκοράρει νωρίτερα, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές του που άλλαξαν την πορεία του παιχνιδιού.

Η Ιταλία έστω και δύσκολα επικράτησε 2-1 της Αυστρίας στην παράταση και έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2020. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στις δηλώσεις του στο RAI Sport μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε το γκολ νωρίτερα.

"Περάσαμε γιατί το αξίζαμε, ακόμη κι αν δεχθήκαμε ένα γκολ σε κόρνερ. Έπρεπε να σκοράρουμε δύο γκολ νωρίτερα και όχι στην παράταση. Κουραστήκαμε, όμως νικήσαμε" δήλωσε αρχικά.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις αλλαγές του: "Οι παίκτες που ήρθαν απ' τον πάγκο είχαν την κατάλληλη νοοτροπία για να αλλάξουν το παιχνίδι. Αυτοί που πέρασαν ήταν εκπληκτικοί, όπως και αυτοί που πέρασαν εκτός".

Παράλληλα τόνισε πως το επόμενο παιχνίδι ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο: "Ήξερα ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πιθανώς πιο δύσκολο απ' τα προημιτελικά. Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε Βέλγιο και Πορτογαλία για τα προημιτελικά, είναι δύσκολες και οι δύο ομάδες".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ