ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Το κλάμα του Γκρίλις και οι "ντόπες" του Γκουαρδιόλα πριν την ανατροπή - τίτλου με την Άστον Βίλα

Ο Τζακ Γκρίλις στα αποδυτήρια της Σίτι
Ο Τζακ Γκρίλις στα αποδυτήρια της Σίτι PRINT SCREEN

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας περίπου οκτώ λεπτών από την ανατροπή τίτλου που πέτυχε κόντρα στην Άστον Βίλα την περσινή σεζόν. Ξεχωρίζουν το κλάμα και η κρίση άγχους του Γκρίλις, η ομίλα του Γκουαρδιόλα προς τους παίκτες και οι αντιδράσεις στα γκολ που πέτυχαν στο δεύτερο μέρος.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube ένα ντοκιμαντέρ από την ανατροπή - τίτλου που πέτυχε κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Τζακ Γκρίλις που ήταν στον πάγκο, μπήκε τρέχοντας στα αποδυτήρια και έβαλε τα κλάμματα, ενώ σε κάποια φάση λέει ότι του έρχεται να κάνει εμμετό. Παράλληλα δείχνει την ομίλα του Γκουαρδιόλα προς τους παίκτες, ο οποίος προσπάθησε (και εν τέλει πέτυχε) να αλλάξει τη νοοτροπία των παικτών του και να πετύχουν την ανατροπή.

Παράλληλα δείχνει στιγμές που δεν έδειξε η τηλεόραση από τους πανηγυρισμούς των παικτών, τις αντιδράσεις της κερκίδας αλλά και μαρτυρίες παικτών για το πώς βίνων τις στιγμές του δευτέρου ημιχρόνου, όπως του MVP εκείνου του αγώνα ο Γκιντογάν και του Ζιντσένκο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ