ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Συμφωνία με Ρίβερ Πλέιτ για τον Χουλιάν Άλβαρες

Το νέο αστέρι της Αργεντινής και της Ρίβερ Πλέιτ, Χουλιάν Άλβαρεζ, στην αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς
Το νέο αστέρι της Αργεντινής και της Ρίβερ Πλέιτ, Χουλιάν Άλβαρεζ, στην αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς © 2021 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του νέου ταλέντου της Αργεντινής, Χουλιάν Άλβαρες, με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Ματέο Μορέτο, να αναφέρει ότι ο 21χρονος θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο για να αγωνιστεί στο Copa Libertadores.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του έκανε το νέο αστέρι της Αργεντινής και της Ρίβερ Πλέιτ, Χουλιάν Άλβαρες, ο οποίος σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες τα βρήκαν σε όλα με τον σύλλογο της Αργεντινής για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Όπως αναφέρει ο γνωστός ρεπόρτερ, ο Άλβαρες, ο οποίος κανονικά είχε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, θα παραμείνει στη Ρίβερ μέχρι τον Ιούνιο για να αγωνιστεί στο Copa Libertadores. Από εκεί και έπειτα, ο αγγλικός σύλλογος θα αποφασίσει για το αν θα τον πάρει στην Αγγλία ή θα τον αφήσει δανεικό στη Ρίβερ ή σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Άλβαρες ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προσφέρει 23,8 εκατ. ευρώ, με τη Ρίβερ να βάζει τελικά στα ταμεία της 18,5 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους.

Πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που τη φετινή σεζόν ξεχώρισε με τις επιδόσεις του, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Αργεντινής, με 18 γκολ σε 21 συμμετοχές, ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Liga Professional.

Υπενθυμίζεται μάλιστα, πως το ανερχόμενο αστέρι της Ρίβερ βρισκόταν και στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με το Tyc Sports, έχει πραγματοποιήσει ήδη επαφή με τον μάνατζερ του 21χρονου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ