ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Στη Γουέστ Χαμ ο Φίλιπς, δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν

Μάντσεστερ Σίτι: Στη Γουέστ Χαμ ο Φίλιπς, δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν
Ο Κάλβιν Φίλιπς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε αγώνα για το Champions League @2023 AP IMAGES/DAVE THOMPSON

Στη Γουέστ Χαμ θα συνεχίζει την καριέρα του -τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024- ο Κάλβιν Φίλιπς, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έρχεται σε συμφωνία με τα "σφυριά" για δανεισμό του Άγγλου κεντρικού μέσου.

Παίκτης της Γουέστ Χαμ θα πρέπει να θεωρείται ο Κάλβιν Φίλιπς, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε οριστική συμφωνία με τα "σφυριά" για τον δανεισμό του Άγγλου χαφ μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024, η οποία ωστόσο δεν είναι υποχρεωτική. Η Γουέστ Χαμ αναμένεται να καλύψει όλο το συμβόλαιο του 28χρονου.

Ο Φίλιπς αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από 1,5 χρόνο, στον οποίο κατάφερε να πραγματοποιήσει 31 συμμετοχές με τους Πολίτες, χωρίς όμως να μπορέσει ποτέ να προσαρμοστεί στο μοντέλο παιχνιδιού του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Γουέστ Χαμ θα είναι η τρίτη αγγλική ομάδα που θα αγωνιστεί ο αμυντικός μέσος, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Λιντς, πριν μετακομίσει στην πρωταθλήτρια της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, το καλοκαίρι του 2022 έναντι 49.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ