ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν την τοιχογραφία του Γκουαρδιόλα, αλλά η ζημιά αποκαταστάθηκε

Η τοιχογραφία του Γκουαρδιόλα
Η τοιχογραφία του Γκουαρδιόλα TWITTER / @CAMDRAGON70

Ο καλλιτέχνης του δρόμου Meana ενημέρωσε πως αποκαταστάθηκε η τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τους βανδαλισμούς που δέχθηκε από μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει και του ντέρμπι με τη Σίτι.

Ο καλλιτέχνης του δρόμου γνωστός ως Meana ολοκλήρωσε την περασμένη εβδομάδα μία τεράστια τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλάι ενός σπιτιού στο Ashton New Road, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Έτιχαντ.

Ο Meana ήθελε να τιμήσει τον Ισπανό τεχνικό Γκουαρδιόλα, τον οποίο θεωρεί "θρύλο του αθλήματος". Μάλιστα, το γκράφιτι έλαβε θερμής υποδοχής από την τοπική κοινότητα, με τον κόσμο να κάνει ουρά για να δει το έργο τέχνης.

Ωστόσο, μία μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει και του ντέρμπι των δύο ομάδων την προσεχής Κυριακή (2/10) βανδάλισε την τοιχογραφία, πετώντας μπογιές και γράφοντας "MUFC¨" (τα αρχικά της ομάδας).

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν την τοιχογραφία του Γκουαρδιόλα
Οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν την τοιχογραφία του Γκουαρδιόλα

Η ζημιά όμως, αποκαταστάθηκε άμεσα από τον Meana, ο οποίος μιλώντας στο Manchester Evening News δήλωσε: "Ήταν τόσο απογοητευτικό όταν έλαβα αυτό το μήνυμα λίγες ώρες αφού το ολοκλήρωσα.

Υπήρξαν πολλοί που πέρασαν και να τραβούσαν φωτογραφίες ενώ το έφτιαχνα. Είναι αδύνατο να το κάνω ακριβώς όπως ήταν πριν, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Είναι μια δουλειά που σήμαινε πολλά για τους οπαδούς. Όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου μπορούν να εκτιμήσουν αυτό που έχει κάνει (ο Πεπ), είναι ένας θρύλος όχι μόνο αυτού του συλλόγου αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Η τοιχογραφία έκανε τους ανθρώπους που περνούσαν από μπροστά να χαμογελάσουν και είναι ένα υπέροχο πράγμα για τις ημέρες του αγώνα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ