ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ρούμπεν Ντίας χώρισε με την αγαπημένη του και εκείνη μπήκε στο Love Island

Το πανέμορφο μοντέλο που φαίνεται να είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Σίτι, Ρούμπεν Ντίας
Το πανέμορφο μοντέλο που φαίνεται να είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Σίτι, Ρούμπεν Ντίας INSTAGRAM /@ARABELLACHI

Η πρώην σύντροφος του Ρούμπεν Ντίας, Αραμπέλα Τσι, μπήκε στο Love Island All Star αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.

Η σχέση του Ρούμπεν Ντίας με την πανέμορφη, Αραμπέλα Τσι, κράτησε μόνο μερικούς μήνες. Αν και το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ τη σχέση του, κοινές τους φωτογραφίες κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Αποφάσισαν, μετά τη σύντομη σχέση τους να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Αμέσως μετά τον χωρισμό τους το μοντέλο με καταγωγή από την Βρετανία, που ξεκίνησε να ασχολείται με τη βιομηχανία της μόδας στα 18 της χρόνια, μπήκε στο Love Island All Star.

Η 32χρονη, είχε γίνει γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στη 5η σεζόν του Love Island, ένα ριάλιτι στο οποίο αποφάσισε να ξανά συμμετάσχει αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου μετρά 1 εκατομμύριο ακολούθους με τους οποίους μοιράζεται την καθημερινότητά της.

Η εντυπωσιακή γυναίκα, είναι παθιασμένη με την πυγμαχία, τη γιόγκα και εθισμένη με την προπόνηση, που αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς της.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ