ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα θέλει πίσω στο Έτιχαντ τους Πόρο και Λουίζ

Ο Πέδρο Πόρο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Τότεναμ
Ο Πέδρο Πόρο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Τότεναμ © 2024 IAN WALTON / AP IMAGES

Σύμφωνα με το "Football Insider", η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να επαναφέρει στο Έτιχαντ δύο παίκτες που είχε και πούλησε πριν από μερικά χρόνια, κι οι οποίοι σήμερα ξεχωρίζουν στην Premier League: τους Πέδρο Πόρο και Ντάγκλας Λουίζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι 2η στον βαθμολογικό πίνακα και στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Ενώ οι Πολίτες θέλουν να κάνουν το back to back, εξετάζουν το ενδεχόμενο να ενισχυθούν μεταγραφικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με το "Football Insider", απασχολούν τον Πεπ Γκουαρδιόλα δύο παίκτες που έχουν φορέσει ξανά τη φανέλα της Σίτι στο παρελθόν.

Πρόκειται για τους Πέδρο Πόρο και Ντάγκλας Λουίζ. Αμφότεροι οι παίκτες πουλήθηκαν από τους Πολίτες το 2022 και το 2019 αντίστοιχα.

Ο Πόρο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2019 στη Σίτι για περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ από τη Ζιρόνα, χωρίς ωστόσο να καταγράψει καμία εμφάνιση.

Αφού αγωνίστηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ τη διετία 2020-22, η ομάδα της Λισαβόνας τον αγόρασε αντί περίπου 9 εκατ. ευρώ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Premier League, με την Τότεναμ να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 40 εκατ. ευρώ.

Με οκτώ ασίστ κι ένα γκολ ο 24χρονος μπακ, έχει αγωνιστεί σε 21 αγώνες τη φετινή σεζόν, έχοντας καθιερώσει τη θέση του στην ενδεκάδα των Λονδρέζων.

Όσον αφορά τον Ντάγκλας Λουίζ, επίσης δεν ξεχώρισε στο Μάντσεστερ και δόθηκε δανεικός στη Ζιρόνα για δύο σεζόν(2017-19) πριν μετακομίσει στην Άστον Βίλα για σχεδόν 17 εκατομμύρια ευρώ το 2019.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αναδειχθεί σ' έναν από τους καλύτερους χαφ της Premier League, απ' όταν ανέλαβε την ομάδα το 2022 ο Ουνάι Έμερι. Φέτος έχει καταγράψει σε 30 συμμετοχές επτά γκολ και έξι ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ