ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα έβγαλε το καπέλο στην Νότιγχαμ θυμίζοντας τα δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών της

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Super Cup Ευρώπης μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σεβίλλης | 16 Αυγούστου 2023
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Super Cup Ευρώπης μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σεβίλλης | 16 Αυγούστου 2023 @2023 PETROS GIANNAKOURIS/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι πετάει σε Αγγλία και Ευρώπη όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραμένει προσγειωμένος και το έδειξε μετά το 3-1 με τον Ερυθρό Αστέρα, υπενθυμίζοντας πως η επόμενη αντίπαλος, Νότιγχαμ, έχει παραπάνω Champions League από την ομάδα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στη φετινή Premier League με πέντε νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου της στην Ευρώπη, επικρατώντας 3-1 του Ερυθρού Αστέρα με ανατροπή στην πρεμιέρα του φετινού Champions League.

Επόμενος αντίπαλος για τους πολίτες είναι η Νότιγχαμ, με το εμπόδιο να μοιάζει θεωρητικά χαμηλό με δεδομένη την φοβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Σίτι αλλά τον Πεπ Γκουαρδιόλα να φροντίζει να κρατάει άπαντες σε εγρήγορση μιλώντας με τα καλύτερα λόγια την ευρωπαϊκή ιστορία των ρεντς.

"Έχουμε τώρα μπροστά μας την Νότιγχαμ Φόρεστ. Δύο φορές νικητές του Champions League. Έχουν κατακτήσει περισσότερα Champions League απ'ότι εμείς.

Αυτή είναι η αλήθεια, δεν αστειεύομαι. Οπότε, πρώτα η Νότιγχαμ Φόρεστ και μετά θα δούμε τι θα γίνει", δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Καταλανός προπονητής ενόψει του σαββατιάτικου (23/09, 17:00, Novasports Premier League, LIVE από SPORT24) με τους ρεντς.

Σημείωνεται πως οι δηλώσεις του τρις κατόχου του Champions League δεν έμειναν ασχολίαστες από τους ανθρώπους της Φόρεστ, που αναδημοσίευσαν το video με τα λόγια του κάνοντας λόγο για σεβασμό.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ