ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ επηρεάζει τον Γκρίλις, εμφανίστηκαν και οι δύο στο πάρτι τίτλου με μεταξωτές πιτζάμες

Ο Έρλινγκ Χάλαντ επηρεάζει εμφανώς τον Τζακ Γκρίλις, εμφανίστηκαν στο πάρτυ τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι φορώντας μεταξωτές πιτζάμες.
Ο Έρλινγκ Χάλαντ επηρεάζει εμφανώς τον Τζακ Γκρίλις, εμφανίστηκαν στο πάρτυ τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι φορώντας μεταξωτές πιτζάμες. PRINT SCREEN

Ο Έρλινγκ Χάλαντ επηρεάζει εμφανώς τον Τζακ Γκρίλις, πήγαν στο πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι φορώντας μεταξωτές πιτζάμες.

Τελευταίος σταθμός των εορτασμών της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τρεμπλ, ήταν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Μετά την παρέλαση της Σίτι στους δρόμους της πόλης, το γλέντι μεταφέρθηκε σε μαγαζί της πόλης. Τα βλέμματα έπεσαν για ακόμα μία φορά στον Έρλινγκ Χάλαντ αλλά και στον Τζακ Γκρίλις.

Οι δύο τους εμφανίστηκαν στο πάρτι της Σίτι με μεταξωτές πιτζάμες. Ο Νορβηγός φόρεσε χρυσό χρώμα, ενώ είχε και τα μετάλλια κρεμασμένα στο στήθος του και ο Γκρίλις επέλεξε μαύρο.

Ο Χάλαντ έχει εμφανιστεί ξανά με μεταξωτές πιτζάμες και ήταν ασορτί με την κοπέλα του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως αντιλαμβανόμαστε, ο Γκρίλις επηρεάζεται από τις ενδυματολογικές επιλογές του 22χρονου επιθετικού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ SPORTS & GOSSIP ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ