ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ακάντζι "απάντησε" με καυστικό τρόπο στα σχόλια του Αλεξάντερ-Άρνολντ για τους κερδισμένους τίτλους

Ο Μανουέλ Ακάντζι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς του Champions League κόντρα στην Κοπεγχάγη | 6 Μαρτίου 2024
Ο Μανουέλ Ακάντζι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς του Champions League κόντρα στην Κοπεγχάγη | 6 Μαρτίου 2024 @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είχε πετάξει το γάντι στην Μάντσεστερ Σίτι πριν το ντέρμπι των δύο ομάδων τονίζοντας πως οι τίτλοι των κόκκινων μετρούν περισσότερο και ο Μανουέλ Ακάντζι το έπιασε και το επέστρεψε, με σπόντες για τον αμυντικό των ρεντς.

Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα πολύ υψηλό επίπεδο όταν αναφέρεται ο ένας για τον άλλο με αφορμή τις επικές κόντρες των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, όμως αυτό δεν ισχύει και με τους παίκτες των δύο ομάδων.

Αρκετές ήταν οι φορές που υπήρχαν λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε άσους των ρεντς και των πολιτών, με το τελευταίο παράδειγμα να αφορά το δίδυμο τους Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ακάντζι, που ο ένας "έβαλε στην μπρίζα" τον άλλο.

Η αρχή έγινε από τον πρώτο ο οποίος τόνισε πριν από το ντέρμπι στο "Άνφιλντ" πως η Λίβερπουλ καλείται να τα βάλει με μία σούπερ μηχανή και πως οι τίτλοι που κατακτάει η ομάδα του έχουν περισσότερη αξία σε σύγκριση με αυτούς που παίρνει η Σίτι, με την απάντηση να έρχεται έπειτα από το 1-1 στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

"Δεν ξέρω γιατί είπε αυτά τα λόγια. Δεν έπαιξε καν. Δεν μπορεί να μιλάει επειδή δεν νίκησε. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω.

Εάν κερδίσεις τρεις τίτλους μέσα σε μία χρονιά, ή πέντε όπως εμείς την περασμένη χρονιά, τότε μπορεί να μιλήσει ξανά", τόνισε ο Ακάντζι, με τον στόπερ των γαλάζιων του Μάντσεστερ να πανηγυρίζει πέντε τίτλους στην παρθενική σεζόν του στο "Έτιχαντ".

Μάλιστα, ο 29χρονος Ελβετός ξεκαθάρισε πως οι προσβλητικές δηλώσεις του Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν επηρέασαν στο ελάχιστο την προετοιμασία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα πριν από το ντέρμπι κορυφής.

"Ίσως να είπε αυτά τα λόγια για να μας επηρεάσει αλλά αυτό δεν έγινε. Αντίθετα, βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και κάναμε το παιχνίδι μας. Εμένα προσωπικά δεν με επηρέασε καθόλου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ