ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα πρόταση ύψους 496 εκατομμυρίων ευρώ για Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια αγώνα στο Copa del Rey κόντρα στην Βαγιαδολίδ
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια αγώνα στο Copa del Rey κόντρα στην Βαγιαδολίδ Ⓒ 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε νέα πρόταση στον Λιονέλ Μέσι για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι σύμφωνα με την "Sun", που αποκαλύπτει πως είναι για συμβόλαιο πέντε ετών έναντι απολαβών που φτάνουν συνολικά τα 496 εκατομμύρια ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να κάνει το χατίρι του Πεπ Γκουαρδιόλα και να του φέρει στο Έτιχαντ τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοφαιριστή που έχει αναδείξει ποτέ η ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά, με το ρεπορτάζ της "Sun" να κάνει λόγο για πρόταση ύψους 692 εκατομμυρίων ευρώ που ήταν να πέσει στο τραπέζι για τον Λιονέλ Μέσι.

Σε εκείνο το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα δεν έκατσε ωστόσο ποτέ η Σίτι, από τη στιγμή που ο Pulga έκανε πίσω αποφασίζοντας να μη φτάσει στα άκρα το σχοινί και επέλεξε να μείνει στο "Καμπ Νόου" για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sun" που έχει το χαρακτήρα του "αποκλειστικού", η πρωτοπόρος της φετινής Premier League και ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι έτοιμη να κάνει νέα πρόταση για να ντύσει στα γαλάζια και σε συλλογικό επίπεδο τον Αργεντινό.

Μόνο που αυτή τη φορά τα 692 εκατομμύρια ευρώ δεν υπάρχουν πλέον, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως η νέα πρόταση των πολιτών προς τον Μέσι είναι για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με το συνολικό πακέτο να ανέρχεται σε 496 εκατομμύρια ευρώ, ήτοι σχεδόν 200 εκατομμύρια ψαλιδισμένο σε σχέση με την προηγούμενη πρόταση.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Σίτι θα προσφέρει στον 33χρονο σούπερ σταρ συμφωνία για 2 χρόνια με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, για να μετακομίσει κατόπιν στη θυγατρική της ομάδα, New York City, και να αγωνιστεί για αυτήν για άλλα δύο χρόνια στο πρωτάθλημα του MLS.

Υπάρχει μάλιστα και όρος σε αυτή τη συμφωνία που επιτρέπει στις δύο πλευρές να επεκτείνουν για άλλα τρία χρόνια τη συνεργασία τους ώστε να την φτάσουν στα οκτώ χρόνια κοινής πορείας, για να συνεχίσει ο Μέσι τη συνεργασία του με τους "πολίτες" και μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής καριέρας του, έχοντας καθήκοντα πρεσβευτή για την ομάδα της Premier League.

Μένει να δούμε αν η νέα αυτή πρόταση θα είναι αρκετή για να δελεάσει τον Αργεντινό να συνεργαστεί ξανά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα μετά από την αγαστή συνύπαρξή τους στην Μπαρτσελόνα από το 2008 μέχρι το 2012 καθώς πέρα από την Σίτι, τεράστια διάθεση να τον αποκτήσει έχει δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ