ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον: Το ξέσπασμα χαράς του Γκουαρδιόλα στο φινάλε

O Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι στο φινάλε του αγώνα με την Μπράιτον
O Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι στο φινάλε του αγώνα με την Μπράιτον

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έζησε πολύ έντονα τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπράιτον και το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τον Καταλανό να πανηγυρίζει με σφιγμένη γροθιά για το τρίποντο που ανέβασε τους πολίτες στην τρίτη θέση (VIDEO).

Το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίστηκε και απέναντι στην Μπράιτον, με τους γαλάζιους να επικρατούν 1-0 και να πανηγυρίζουν την έβδομη διαδοχική νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις, τέταρτη σε επίπεδο Premier League.

Η νίκη πάντως αυτή μόνο εύκολα δεν ήρθε για τους γηπεδούχους, με τον Φόντεν να σκοράρει στο 44' και το δεύτερο ημίχρονο να τους βρίσκει να μην παράγουν πολλές φάσεις, με αποτέλεσμα η Μπράιτον να μείνει ζωντανή στο ματς μέχρι το φινάλε.

Μάλιστα, στο 92' ο Στέρλινγκ απώλεσε πέναλτι, κάτι που εκτόξευσε στα ύψη την αγωνία και το άγχος του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να ζει -κάτι παραπάνω από- έντονα το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα και να ξεσπάει μετά το τελευταίο σφύριγμα σφίγγοντας τις γροθιές του.

Και αυτό γιατί η ομάδα του δείχνει σιγά σιγά να έχει αφήσει πίσω το διάστημα που έκανε τη μία γκέλα μετά την άλλη, ενώ έχει την ευκαιρία να διευρύνει και άλλο το νικηφόρο σερί της έχοντας βατό πρόγραμμα με τρία εντός έδρας ματς στην επόμενη πεντάδα αγώνων, πριν το ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" στις 6 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ