ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι: Ασυγκράτητος Χάλαντ, σκόραρε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά

Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι: Ασυγκράτητος Χάλαντ, σκόραρε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ σκόραρε δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά για την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπέρνλι κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους και έγινε μόλις ο 6ος παίκτης της Premier League με 40+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε μία μόλις σεζόν.

Το πρώτο ημίωρο της κόντρας της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι για τους "8" του FA Cup βρήκε την ομάδα του (άλλοτε αρχηγού των πολιτών) Βενσάν Κομπανί να στέκεται εξαιρετικά στο "Έτιχαντ", όμως όταν έχεις απέναντί σου τον Έρλινγκ Χάλαντ δεν πρέπει να εφησυχάζεις ούτε λεπτό.

Αυτό το διαπίστωσε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο η πρωτοπόρος της Championship, με τον Νορβηγό στράικερ να έχει κεκτημένη ταχύτητα από τα πέντε γκολ του απέναντι στην Λειψία μεσοβδόμαδα (μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του Champions League με πέντε γκολ σε έναν αγώνα) και να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντί της μέσα σε 2 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα.

Στο 32ο λεπτό του αγώνα συνδυάστηκε ιδανικά με τον παρτενέρ του στη γραμμή κρούσης, Χουλιάν Άλβαρες, και έγραψε το 1-0 με όμορφο πλασέ ενώ στο 35' ακολούθησε ως τρέιλερ τον Φόντεν που έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και έκανε το 2-0 από κοντά μέσα σε αποθέωση.

Με τα δύο αυτά γκολ μάλιστα έφτασε τα 41 γκολ σε 37 ματς με τη φανέλα της Σίτι και έγινε μόλις ο έκτος παίκτης της Premier League που πετυχαίνει 40+ γκολ σε μία σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, μετά από τους Άντι Κόουλ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοχάμεντ Σαλάχ και Χάρι Κέιν.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ