ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Ο Ακάντζι πολύ κοντά στους πρωταθλητές Αγγλίας

Ο Μανουέλ Ακάντζι της Ντόρτμουντ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λειψία για την Bundesliga 2020-2021 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 8 Μαΐου 2021
Ο Μανουέλ Ακάντζι της Ντόρτμουντ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λειψία για την Bundesliga 2020-2021 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 8 Μαΐου 2021 © 2021 BERND THISSEN/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Μανουέλ Ακάντζι, αφού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον Ελβετό κεντρικό αμυντικό.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζεται στη θέση της άμυνας, με τον Μανουέλ Ακάντζι να γίνεται το επόμενο απόκτημα εκτός απροόπτου.

Ο Ελβετός διεθνής μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και έχει απορρίψει το νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η Ντόρτμουντ, ψάχνοντας κάτι καλύτερο.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν την εμφάνισή τους και άρχισαν τις διαπραγματεύσεις με την Μπορούσια και όλα δείχνουν ότι θα τα βρουν στα 17.500.000 ευρώ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί φέτος, αφού περιμένει να βρεθεί μια λύση για το μέλλον του. Στη θέση του αγωνίζονται οι Νίκλας Ζίλε και Νίκο Σλότερμπεκ που αποκτήθηκαν τη φετινή σεζόν, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Ματς Χούμελς.

Στη Σίτι θα μονομαχεί για μία θέση με τους Εμερίκ Λαπόρτ, Ρούμπεν Ντίας, Τζον Στόουνς και Νέιθαν Άκε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ