ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκιντογκάν πέτυχε στα 13'' το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των τελικών Κυπέλλου Αγγλίας

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκιντογκάν πέτυχε στα 13'' το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των τελικών Κυπέλλου Αγγλίας
2023.(AP PHOTO/JON SUPER)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ένα απίστευτο ξεκίνημα στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ιλκάι Γκιντογκάν να ανοίγει το σκορ μόλις στα 13'' και να πετυχαίνει το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των τελικών του θεσμού.

Ο Ιλκάι Γκιντογάν έγραψε ιστορία το απόγευμα του Σαββάτου (3/6) στο Γουέμπλεϊ, καθώς πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των τελικών Κυπέλλου Αγγλίας.

Στα 152 χρόνια του θεσμού είναι ο πρώτος παίκτης που σκοράρει μόλις στα 13'', με τη Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει το προβάδισμα κόντρα στη Γιουνάιτεντ στον τελικό και να κάνει το βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου της τη φετινή σεζόν.

Ο Λίντελοφ μετά από βολέ του Ορτέγκα προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αυτή έφτασε στα πόδια του Γκιντογάν που έκανε το σουτ με τη μία και νίκησε τον Ντε Χέα.

Το ρεκόρ μέχρι πρότινος κρατούσε από το 2019 ο Λουί Σαχά, όταν σκόραρε στο παιχνίδι της Έβερτον με την Τσέλσι στα 25''.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ