CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Κλαμπ Μπριζ 4-1: Καθάρισαν στο δεύτερο μέρος με τεσσάρα οι πολίτες

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε μια ευρεία νίκη κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, καθώς επικράτησε με 4-1, καθαρίζοντας το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Μείωσαν στο βαθμό τη διαφορά από την Παρί, μετά την ισοπαλία των Παριζιάνων στη Λειψία

Η Μάνστεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Κλαμπ Μπριζ στο Έτιχαντ για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τους 'πολίτες να επικρατούν με 4-1. Σκόρερ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν οι Φόντεν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ και Ζεσούς, ενώ οι Βέλγοι μείωσαν προσωρινά με αυτογκόλ.

Η Σίτι είχε τον έλεγχο το παιχνιδιού στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μαχρέζ κουβάλησε την μπάλα με ωραία ατομική ενέργεια στην περιοχή, έστρωσε στον Κανσέλο, ο οποίος ερχόταν στην περιοχή εκείνη τη στιγμή και ο Πορτογάλος με εξαιρετική παράλληλη μπαλιά τροφοδότησε τον Φόντεν και αυτός από κοντά έκανε το 1-0.

Το προβάδισμα των παικτών του Γκουαρδιόλα δεν άντεξε για πολύ, καθώς δύο λεπτά μετά οι Βέλγοι ισοφάρισαν. Ο Έντερσον απέκρουσε την κεφαλιά του Βανάκεν από κοντά, ο Ντε Κετελάρε έκανε το γύρισμα προς την περιοχή και ο Στόουνς δεν μπόρεσε να την απομακρύνει.

Οι πολίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία, ωστόσο οι Βέλγοι κράτησαν το 1-1 μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι πολίτες κατάφεραν να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη με τρία γκολ. Αρχικά κατάφεραν να πάρουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Μαχρέζ στο 56ο λεπτό, έπειτα από ωραία σέντρα του Κανσέλο.

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού οι πολίτες συνέχιζαν να ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι, με τους Βέλγους να μην μπορούν να αντιδράσουν. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 72ο λεπτό και ο Γκάμπριελ Ζεσούς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κλείδωσαν τον θρίαμβο για τους γηπεδούχους.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (80' Ζιντσένκο), Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο, Γκιντογκάν, Ρόδιρ, Μπερνάρντο Σίλβα (75' Ντε Μπρόινε), Μαχρέζ (68' Στέρλινγκ), Γκρίλις (68' Ζεσούς), Φόντεν (80' Πάλμερ)

Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Μέχελε, Χέντρι, Νσόκι, Σόμπολ (72' Ρίκα), Μάτα (78' Μπρεμπτ), Ριτς (78' Μουάντα), Βανάκεν, Βόρμερ. Λανγκ (78' Ντοστ), Ντε Κετελέρε (87' Σόβαχ)

Τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Η βαθμολογία

Οι επόμενες αγωνιστικές

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ