ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Κι όμως αυτός ξεπέρασε τον Γκρίλις στη διάρκεια των εορτασμών

Ο Φιλ Φόντεν με τον τετράχρονο γιο του
Ο Φιλ Φόντεν με τον τετράχρονο γιο του INSTAGRAM STORY / @PHILFODEN

Παρόλο που ο Τζακ Γκρίλις τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του διεθνώς στη διάρκεια των εορτασμών της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τρεμπλ και του πρώτου της Champions League, τα φώτα έπεσαν πάνω στον τετράχρονο γιο του Φόντεν.

Ο Τζακ Γκρίλις κατά τους πανηγυρισμούς της Σίτι για την κατάκτηση του Champions League κατανάλωσε πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κι έγινε... viral για την εικόνα του, διεθνώς. Αν και ο Γκρίλις ξεπέρασε όλους τους συμπαίκτες του, δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί τον τετράχρονο γιο του Φιλ Φόντεν.

Ο μικρός του 23χρονου μέσου έχει γίνει γνωστός παγκοσμίως με την εμφάνισή του στο πλευρό του πατέρα του, στη διάρκεια των εορτασμών και της παρέλασης της Σίτι. Το αγοράκι, που γεννήθηκε το 2019, αποτελεί σίγουρα την μασκότ της ομάδας πλέον. Δεν παρέλασε μόνο μαζί με τον μπαμπά του στους δρόμους του Μάντσεστερ, έδωσε το παρόν και στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Πανηγύριζε με τρέλα όταν ο Χάλαντ σήκωσε το τρόπαιο, ενώ πόζαρε μαζί με τον Νορβηγό για μία σέλφι. Εθεάθη επίσης και μέσα στα αποδυτήρια να ζητωκραυγάζει για τον θρίαμβο των πολιτών.

Το πρόσωπό του κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο μικρός που έγινε viral έχει τοιχοκολληθεί σε σχολικές αίθουσες μέχρι και στο Μεξικό.

@jorgeojedacazares Pase mi tesis gracias a los poderes de el wey, y por fin el Manchester ganó su primera uefa Champions league. #ElWey #PhilFoden #ManchesterCity #ChampionsLeague ♬ original sound - yanyo250

Σίγουρα όταν μεγαλώσει θα θυμάται, μέσα από όλο το υλικό που κυκλοφορεί στα social media, μαγικές στιγμές που βίωσε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ