ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Η υπέροχη κίνηση του Άλβαρες προς έναν νεαρό οπαδό της Μπρέντφορντ

Οι Χουλιάν Άλβαρες και Φιλ Φόντεν πανηγυρίζουν νίκη της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπρέντφορντ | 5 Φεβρουαρίου 2024
Οι Χουλιάν Άλβαρες και Φιλ Φόντεν πανηγυρίζουν νίκη της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπρέντφορντ | 5 Φεβρουαρίου 2024 @2024 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Χουλιάν Άλβαρες έκλεψε την παράσταση στο φινάλε του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο κόντρα στην Μπρέντφορντ, με τον φορ των πολιτών να κάνει δώρο τη φανέλα του σε έναν πιτσιρικά φαν των γηπεδούχων λόγω.... Αργεντινής.

Αναντίρρητα ο Φιλ Φόντεν ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι αφού με το χατ-τρικ που πέτυχε, υπέγραψε την ανατροπή της ομάδας και το νικηφόρο πέρασμά της με 3-1 από το δυτικό Λονδίνο, που την έστειλε στο -2 από την Λίβερπουλ και με ματς λιγότερο.

Όπως ήταν λογικό, ο Άγγλος διεθνής στράικερ αποθεώθηκε από τον Γκουαρδιόλα, τους συμπαίκτες του και τους εκδρομείς οπαδούς των πολιτών, ωστόσο ο παίκτης που "φρόντισε" με μία ενέργειά του να γνωρίσει καθολική αποθέωση από το κοινό μέσω των social media ήταν ο Χουλιάν Άλβαρες.

Αιτία η υπέροχη ενέργειά του με αποδέκτη έναν φίλο της Μπρέντφορντ, με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή να εντοπίζει στις εξέδρες των γηπεδούχων έναν νεαρό με φανέλα της αλμπισελέστε και να πηδάει πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες, για να τον αγκαλιάσει και να του χαρίσει μία φανέλα της Σίτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ