VIRAL

Μάντσεστερ Σίτι: Η περιοδεία στις ΗΠΑ έφερε το τηλεφώνημα του "τρελαμένου" Τζον Σίνα στον Χάλαντ

Μάντσεστερ Σίτι: Η περιοδεία στις ΗΠΑ έφερε το τηλεφώνημα του "τρελαμένου" Τζον Σίνα στον Χάλαντ
PRINT SCREEN

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε το πρόγραμμα των σπουδαίων φιλικών που θα δώσει το ερχόμενο καλοκαίρι στις ΗΠΑ και έφερε έκρηξη ενθουσιασμού, με τον διάσημο παλαιστή Τζον Σίνα να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Έρλιγκ Χάλαντ. Δείτε το video.

Μετά από διάλειμμα ενός έτους (όπου επέλεξε την Ασία για να δώσει φιλικά προετοιμασίας) η Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τους τρεμπλούχους Αγγλίας να κάνουν γνωστό μέσω των επίσημων λογαριασμών τους πως το καλοκαίρι του 2024 θα δώσουν σειρά φιλικά αγώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως ενημέρωσαν οι πολίτες, στις 23 Ιουλίου 2024 θα αντιμετωπίσουν την Σέλτικ, στις 27 θα κοντραριστούν με την Μίλαν, τρεις ημέρες αργότερα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην Μπαρτσελόνα ενώ θα ολοκληρώσουν το tour στις 3 Αυγούστου απέναντι στην Τσέλσι.

Η Σίτι βρήκε μάλιστα έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο για να προμοτάρει αυτό το ταξίδι, καθώς σε ένα video που δημοσίευσε, παρουσιάζει τον Έρλινγκ Χάλαντ να δέχεται video-κλήση από τον Τζον Σίνα, με τον διάσημο παλαιστή και ηθοποιό να δείχνει με το δικό του μοναδικό τρόπο τον άκρατο ενθουσιασμό του για την έλευση της Σίτι στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο Σίνα έκλεψε την παράσταση στην πρόσφατη απονομή των Όσκαρ όταν είχε εμφανιστεί γυμνός πάνω στη σκηνή (φορούσε μόνο τις παντόφλες του), προκειμένου να δώσει το χρυσό αγαλματίδιο για την βράβευση των Καλύτερων Κοστουμιών.

TAGS VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ