ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Επισημοποίησε το deal για Άλβαρες και τον παρουσιάζει την ερχόμενη Κυριακή

Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Επισημοποίησε το deal για Άλβαρες και τον παρουσιάζει την ερχόμενη Κυριακή
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΟ TWITTER

Η Μάντσεστερ Σίτι επικύρωσε την απόκτηση του Χούλιαν Άλβαρες από την Ρίβερ Πλέιτ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τους πολίτες να κάνουν γνωστό πως θα τον παρουσιάσουν την ερχόμενη Κυριακή (8/7) μαζί με τους Χάλαντ, Φίλιπς και Ορτέγκα.

Το τυπικό σκέλος της μετακίνησης του Χούλιαν Άλβαρες από την Ρίβερ Πλέιτ στην Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7).

Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν υπογράψει από τον Ιανουάριο συμβόλαιο διάρκειας 5,5 ετών με τον παίκτη και τον είχαν αφήσει με τη μορφή δανεισμού στους "μιγιονάριος" μέχρι το τέλος της σεζόν, για να κάνουν γνωστό πως θα είναι δικός τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και πως θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Κυριακή (8/7) μαζί με τα έτερα αποκτήματα: Χάλαντ, Φίλιπς και Ορτέγκα.

"Είμαι απίστευτα ευτυχισμένος και αισθάνομαι έτοιμος να παίξω για την Σίτι. Χωρίς αμφιβολία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αρκεί μόνο να δεις τι έχει κατακτήσει αυτή η ομάδα την τελευταία δεκαετία για να καταλάβεις την ποιότητά της.

Το στιλ παιχνιδιού που ενθαρρύνει ο Πεπ είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ να αρχίσω. Η Σίτι έχει μία εκπληκτική πρόσφατη ιστορία με Αργεντινούς ποδοσφαιριστές και θέλω να βάλω τη σφραγίδα μου όπως και οι Σέρχιο Αγκουέρο, Πάμπλο Σαμπαλέτα και Κάρλος Τέβες", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα των γαλάζιων του Μάντσεστερ ο 22χρονος Αργεντινός φορ (πήρε τη φανέλα με το Νο 19), για να προσθέσει:

"Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έκανε η Ρίβερ Πλέιτ για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της, το επιτελείο και τους παίκτες για την υποστήριξή τους. Τώρα όμως είμαι 100% αφοσιωμένος στην Μάντσεστερ Σίτι.

Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για αυτό το σύλλογο, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να συνεισφέρω στην επιτυχία της Μάντσεστερ Σίτι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ