ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε συμφωνία με τον Άλβαρες για συμβόλαιο 5,5 ετών

Ο Χουλιάν Άλβαρες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ σε ματς κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Χουλιάν Άλβαρες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ σε ματς κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς | 3 Οκτωβρίου 2021 @2021 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Ρίβερ Πλέιτ για να κάνει δικό της τον Χουλιάν Άλβαρες για τα επόμενα 5,5 χρόνια, με τον 22χρονο Αργεντινό φορ να παραμένει στους "εκατομμυριούχους" ως δανεικός τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο.

Μία μεταγραφή για το παρόν αλλά και με το βλέμμα στο μέλλον ολοκλήρωσε λίγο πριν την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η Μάντσεστερ Σίτι, δένοντας τον ιδιαίτερα ταλαντούχο φορ της Ρίβερ Πλέιτ, Χουλιάν Άλβαρες.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης που ήρθαν σε συμφωνία με τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5,5 ετών, με τον Άλβαρες να παραμένει ως δανεικός στην ομάδα του Μπουένος Άιρες τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο του 2022.

"Ο Χουλιάν είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε εδώ και καιρό. Είναι ικανός να καλύψει πολλούς ρόλους στην επίθεση και πιστεύουμε ακράδαντα πως είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς επιθετικούς στην Νότια Αμερική.

Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να τον φέρουμε στην Μάντσεστερ Σίτι. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να του παρέχουμε τις σωστές συνθήκες για να εκπληρώσει τους στόχους του και να γίνει ένας τοπ παίκτης", τόνισε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Σίτι συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ για να κλείσει τη συμφωνία, με τον αγγλικό σύλλογο να δίνει και έξτρα 1,5 εκατομύριο για μπόνους και φόρους.

Σημειώνεται πως ο Άλβαρες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρίβερ τον Οκτώβριο του 2018 και έκτοτε μετράει 36 γκολ και 25 ασίστ σε 96 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους εκατομμυριούχους, ενώ είναι ήδη διεθνής με την εθνική Αργεντινής έχοντας φορέσει πέντε φορές τη φανέλα με το εθνόσημο και όντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε τον περασμένο Ιούλιο το Copa America.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ