ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Έκανε επίσημη καταγγελία για φτύσιμο οπαδού της Λίβερπουλ στους ανθρώπους του πάγκου

Μάντσεστερ Σίτι: Έκανε επίσημη καταγγελία για φτύσιμο οπαδού της Λίβερπουλ στους ανθρώπους του πάγκου
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Το ματς στο Άνφιλντ προσέφερε γκολ, θέαμα και συγκινήσεις, όμως δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, με ανθρώπους της Σίτι να κάνουν επίσημη καταγγελία για φτύσιμο οπαδού της Λίβερπουλ προς τους ανθρώπους του πάγκου στο δεύτερο ημίχρονο.

Η αναμέτρηση του Άνφιλντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό, με τους κόκκινους να αγγίζουν τη νίκη παίρνοντας δύο φορές το προβάδισμα με τους Μανέ (59') και Σαλάχ (76') και τους πολίτες να ισοφαρίζουν ισάριθμες με τους Φόντεν (69') και Ντε Μπρόινε (81') για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.

Ενώ όμως στον αγωνιστικό χώρο το θέαμα ήταν υψηλού επιπέδου, υπήρχε και ένα γεγονός στο φινάλε που άφησε αλγεινές εντυπώσεις, με την Μάντσεστερ Σίτι να προχωράει σε επίσημη καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά από πλευράς οπαδού των γηπεδούχων.

Όπως αποκάλυψε ο Άγγλος δημοσιογράφος, Ματ Κρίτσλεϊ, με tweet που έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα "η Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε επίσημη καταγγελία, υποστηρίζοντας πως μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας δέχτηκε φτύσιμο από οπαδό της Λίβερπουλ που καθόταν κοντά στον πάγκο, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου".

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει ο εν λόγω ρεπόρτερ "οι άνθρωποι της Σίτι πιστεύουν πως το περιστατικό καταγράφηκε on camera", με τη συγκεκριμένη έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ