ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Δια βίου αποκλεισμός στον οπαδό που είχε επιτεθεί ρατσιστικά στους Φρεντ - Λίνγκαρντ

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι πετούν αντικείμενα στον Φρεντ στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2019.
Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι πετούν αντικείμενα στον Φρεντ στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2019. PRINT SCREEN

Ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, Άντονι Μπερκ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά προς τους Φρεντ και Λίνγκαρντ στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ καταδικάστηκε σε δια βίου αποκλεισμό από τα ματς της Σίτι και της Εθνικής Αγγλίας.

Παραδειγματική ήταν από το Πλημμελειοδικείο του Μάντεστερ η ποινή του οπαδού της Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος είχε επιτεθεί με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τους Φρεντ και Λίνγκαρντ στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2019.

Οι πολίτες είχαν εντοπίσει πως ο οπαδός αυτός ήταν ο 40χρονος αστυνομικός, Άντονι Μπερκ, ο οποίος είχε προσβάλει τους δύο παίκτες με χειρονομίες και ήχους πιθήκου που είχαν καταγραφεί από το οπτικοακουστικό υλικό του ματς. Ενώ στο ίδιο σημείο ο Φρεντ είχε δεχθεί και έναν αναπτήρα από την εξέδρα.

Την Πέμπτη (3/6) το δικαστήριο έκανε γνωστές τις ποινές για τον Μπερκ, ο οποίος πρώτα απ’ όλα τιμωρήθηκε με τριετή αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αγγλία. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι τον απέκλεισαν δια βίου από τους αγώνες της ομάδας.

Τέλος του επιβλήθηκε και ποινή απαγόρευσης εισόδου σε οποιαδήποτε πόλη παίζει η εθνική Αγγλίας, 8 ώρες πριν και μετά τη διεξαγωγή των αγώνων ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και για τα παιχνίδια της Σίτι καθώς απαγορεύεται να πλησιάζει κοντά στο γήπεδο τέσσερις ώρες πριν και μετά την τέλεση του ματς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ