ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ανησυχία για τον Γκιουντογκάν ενόψει του τελικού του Champions League

Ο Γκιουντογκάν τρέχει για την μπάλα στο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ για την Premier League.
Ο Γκιουντογκάν τρέχει για την μπάλα στο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 TIM KEETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν συγκρούστηκε με τον Φερναντίνιο στην τελευταία προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, προκαλώντας ανησυχία στον Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει του τελικού του Champions League απέναντι στην Τσέλσι (29/5, 22:00, ΕΡΤ1, Cosmote Sport 1HD).

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι θα αναμετρηθούν στον αγωνιστικό χώρο του Ντραγκάο με φόντο το τρόπαιο του Champions League (29/5, 22:00, ΕΡΤ1, Cosmote Sport 1HD). Οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και είναι έτοιμες να ριχτούν στη μάχη του τελικού.

Ένα απρόοπτο προέκυψε για τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην προπόνηση της Παρασκευής (28/5). Ο Γερμανός συγκρούστηκε με τον Φερναντίνιο σε μία προσπάθειά του να πιάσει μία κεφαλιά και αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση.

Ωστόσο, στη Μάντσεστερ Σίτι θεωρούν πως ο τραυματισμός του δεν είναι μεγάλος και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη βασική ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον τελικό.

Ο Γκιουντογκάν είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν. Έχει συμμετάσχει σε 45 παιχνίδια φέτος, έχει σκοράρει 17 γκολ, ενώ έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ