ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξεκίνησε συζητήσεις για να πάρει από τώρα τον Ποτσετίνο

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λειψία
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λειψία © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για να πάρει από τώρα τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αναζητώντας τη φόρμουλα για να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τις συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει από τώρα τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, σύμφωνα με τον Ντάνκαν Καστλς, τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε την απόφαση των κόκκινων διαβόλων να "τελειώσουν" τον Σόλσκιερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αργεντινός τεχνικός των Παριζιάνων είναι ο προπονητής που έχουν ξεχωρίσει για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να αντικαταστήσει τον Νορβηγό τεχνικό.

Ο Ποτσετίνο βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε στον Παριζιάνικο πάγκο. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ήταν πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Τότεναμ, ωστόσο δεν προχώρησε.

Ο Ποτσετίνο έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες της ομάδας, ωστόσο οι διοικούντες δεν είναι εντυπωσιασμένοι με την τακτική προσέγγισή του, ενώ δεν είναι πεπεισμένοι ότι με αυτόν στο τιμόνι θα καταφέρουν να πάρουν το Champions League, το οποίο θέλουν να προσθέσουν στην τροπαιοθήκη τους.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ