ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μάουντ ξανά σε προπόνηση μετά από τέσσερις μήνες αποχής από τη δράση

Ο Μέισον Μάουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Νιούκαστλ | 1 Νοεμβρίου 2023
Ο Μέισον Μάουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Νιούκαστλ | 1 Νοεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Μετά από πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα λόγω τραυματισμού άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη επάνοδο του Μέισον Μάουντ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί την Τρίτη (12/03) προπόνηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μέισον Μάουντ είχε εξαιρετική παρουσία με τη φανέλα της Τσέλσι τα τελευταία χρόνια και αυτό ώθησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον εντάξει στο δυναμικό της το περασμένο καλοκαίρι, δαπανώντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Χρήματα ωστόσο που δεν έχουν πιάσει τόπο μέχρι στιγμής καθώς ο πάικτης είχε ραντεβού με την ατυχία και έμεινε για 4 μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στη γάμπα, με τον Μάουντ να μετράει μόλις 12 συμμετοχές με τους κόκκινους διαβόλους (7 ως βασικός - 5 ως αναπληρωματικός) και να έχει φορέσει τη φανέλα τους τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβριο απέναντι στην Λούτον.

Ενώ ήταν προγραμματισμένο να επανέλθει νωρίτερα, η επιστροφή του έπαιρνε διαρκώς αναβολές, ωστόσο η Τρίτη ήταν η ημέρα του μεγάλου comeback, με τον παίκτη να βγαίνει στο χορτάρι του προπονητικού κέντρου του Κάρινγκτον μαζί με τους συμπαίκτες του και το γεγονός αυτό να παρουσιάζεται μέσω σχετικής φωτογραφίας αλλά και video από τον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

"Ο Μέισον Μάουντ είναι σε καλή φάση τώρα και θα επιστρέψει σύντομα, πιστεύω μετά από το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες", είχε δηλώσει πριν από λίγα 24ωρα ο Έρικ τεν Χαχ, ενόψει του αγώνα πρωταθήματος με την Έβερτον.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ