ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το γκολ "ζωγραφιά" του Γκαρνάτσο μέσα από τα μάτια των Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το γκολ "ζωγραφιά" του Γκαρνάτσο μέσα από τα μάτια των Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν
Το σπάνιας ομορφιάς γκολ του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο κόντρα στην Έβερτον στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γκούντισον Παρκ" @2023 AP IMAGES/JON SUPER

Το σπάνιας ομορφιάς γκολ του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο που άνοιξε το σκορ στο Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3 σχολίασαν οι ζωντανοί θρύλοι των "Κόκκινων Διαβόλων", Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν.

Από το απόγευμα της Κυριακής (26/11) ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μιλάει για το μοναδικής έμπνευσης και άρτιας εκτέλεσης γκολ του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, με τον 19χρονο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θυμίζει Γουέιν Ρούνει με το ψαλιδάκι του στο ματς των "Κόκκινων Διαβόλων" στο "Γκούντισον Παρκ" εναντίον της Έβερτον.

Ο νεαρός Αργεντινός έθεσε από τώρα υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς στην Premier League, αλλά και για το "Βραβείο Πούσκας", που απονέμεται κατόπιν ψηφοφορίας στο καλύτερο τέρμα κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, το μαγικό τελείωμα του Γκαρνάτσο δεν άφησε με το στόμα "ανοιχτό" μόνο τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, αλλά και τους ζωντανούς θρύλους των "Μπέμπηδων", Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν.

Ο μεν πρώτος δήλωσε στο ομώνυμο podcast του στο αγγλικό δίκτυο Sky Sports: "Δεν έχει ξαναδεί τόσο καλό γκολ με ψαλιδάκι όσο αυτό. Ήταν το πιο όμορφο ψαλιδάκι. Ήμουν εκεί τη μέρα που ο Γουέιν Ρούνει σκόραρε εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν ένα εκπληκτικό γκολ σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού. Αλλά σήμερα, αισθάνθηκα ότι το γκολ του Γκαρνάτσο ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί".

Από την άλλη, ο πρώην αμυντικός μέσος της Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, παρότι εξήρε τη μαγική ενέργεια του Γκαρνάτσο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Απολύτως καταπληκτικό, ένα λαμπρό γκολ. Γίνεται καλύτερο κάθε φορά που το βλέπεις. Πολύ λίγοι παίκτες στον κόσμο μπορούν να το κάνουν αυτό. Θα μπορούσες να το βλέπεις αυτό όλη μέρα", παρόλα αυτά, επέλεξε ως ομορφότερο το ψαλιδάκι του Γουέιν Ρούνει το 2013 λόγω της σημαντικότητας του αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ